«Βροχή» οι καταγγελίες ηθοποιών κατά του Γ. Κιμούλη - «Πήρα χάπια για να αντέξω»

«Βροχή» οι καταγγελίες ηθοποιών κατά του Γ. Κιμούλη - «Πήρα χάπια για να αντέξω»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:20 Δημιουργία 27/01/21, 16:09

Μετά τη Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τη Φαίη Ξυλά, μία ακόμη ηθοποιός, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, μιλά για την τραυματική εμπειρία από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τη δική της εμπειρία με το Γιώργο Κιμούλη, ενώ εξομολογήθηκε πως είχε αναγκαστεί να πάρει χάπια για να μπορέσει να αντέξει την πίεση.

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα! Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητακαι η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή. #nowisourtime», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:

tavoulari_1_2_3_4_5

Αν σου άρεσε κάνε