Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Αθηνών-Λαμίας από Δευτέρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Αθηνών-Λαμίας από Δευτέρα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:29 Δημιουργία 31/01/21, 16:28

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε κεντρικά οδικά τμήματα των δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου-Ταύρου θα ισχύσει τη Δευτέρα και την Τρίτη, 1 και 2 Φεβρουαρίου, από 07:30-15:30, λόγω εργασιών.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν:

  • Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας των οχημάτων του υπογείου τμήματος της οδού Χαμοστέρνας, από το ύψος της συμβολής του με την οδό Αλκμήνης έως το ύψος της συμβολής του με την οδό Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ρούφ, μέγιστου μήκους 300μ.
  • Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας των οχημάτων του υπογείου τμήματος της οδού Χαμοστέρνας, από το ύψος της συμβολής του με την οδό Αλκμήνης έως το ύψος της συμβολής του με την οδό Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, μέγιστου μήκους 200μ.
  • Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας των οχημάτων της οδού Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αλκίφρονος και Αγαθοδαίμονος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέγιστου μήκους 300μ.

Στην Αθηνών-Λαμίας

Στο μεταξύ, λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 1η Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00 της επομένης και τα Σάββατα κατά τις ώρες 23:00 έως 08:00 της Κυριακής, με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από 12 έως και 16 Μαρτίου και από 24 έως και 28 Μαρτίου, θα πραγματοποιούνται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, ως εξής:

Α΄ φάση εργασιών:

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, από το ύψος της χ/θ 15.200 έως το ύψος της χ/θ 32.000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες (μεσαία και δεξιά) λωρίδες.

Β΄ φάση εργασιών:

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, από το ύψος της χ/θ 32.355 έως το ύψος της χ/θ 15.200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις λοιπές (μεσαία και δεξιά) λωρίδες.

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις η Τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αν σου άρεσε κάνε