Περ. Αττικής: Δωρεά 120 κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης στο Παίδων Αγ. Σοφία

Περ. Αττικής: Δωρεά 120 κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης στο Παίδων Αγ. Σοφία

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 08/02/21, 13:28

Κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία, παρέδωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί, με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης στην Αττική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας, συνολικά θα δοθούν 120 κάδοι, για χωριστή συλλογή πλαστικών μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά, επισημαίνοντας πως η στήριξη του σε δομές υγείας είναι ουσιαστική και διαχρονική.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι «καθήκον μας να συμβάλλουμε έμπρακτα στη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος σε μία νοσοκομειακή δομή που επιτελεί εξαιρετικό λειτούργημα για τα παιδιά μας»

Ο κ. Παπασάββας σημείωσε ότι «Θέλω να καλωσορίσω τον περιφερειάρχη Αττικής κύριο Πατούλη που έρχεται για άλλη μία φορά στο νοσοκομείο μας. Αυτό δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στο έργο το οποίο επιτελούμε στο νοσοκομείο. Η προσπάθεια αυτή σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση των αστικών αποβλήτων είναι πάρα πολύ σημαντική και για το περιβάλλον αλλά και για το νοσοκομείο, έτσι ώστε να μπορούμε να διαχωρίζουμε τα απόβλητά μας και να μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να έχουμε ένα πιο υγιή και καθαρό -όχι μόνο νοσοκομειακό περιβάλλον -αλλά και γενικότερα. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη για όλες αυτές τις δράσεις τις οποίες επιτελεί καθημερινά».

Αν σου άρεσε κάνε