Βασιλακόπουλος: Δεν υπήρξε παράλυση του γιατρού στην Κέρκυρα - Εμβολίαζε εκτός σειράς

Βασιλακόπουλος: Δεν υπήρξε παράλυση του γιατρού στην Κέρκυρα - Εμβολίαζε εκτός σειράς

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:30 Δημιουργία 17/02/21, 12:12

Το περιστατικό της παράλυσης γιατρού στην Κέρκυρα μετά τη λήψη εμβολίου κατά του κορονοϊού, διέψευσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο καθηγητής δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ασθένεια του γιατρού ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση».

Ο κ. Βασιλακόπουλος αποκάλυψε: «Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», είπε.

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του... κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη του γιατρού για το πώς κυκλοφόρησε η είδηση. Όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου ενημέρωσης που αποκάλυψε την ασθένεια του γιατρού είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε κατά παρέκκλιση της σειράς που έχουν ορίσει οι λοιμωξιολόγοι.

Όπως αναφέρει το τοπικό corfutvnews.gr, ο εν λόγω γιατρός είναι ο Σπύρος Σκιαδόπουλος, ο οποίος εισήχθη στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, ενώ μάλιστα οι γιατροί του έκαναν και παρακέντηση για να διαπιστώσουν κατά πόσο ο εμβολιασμός είχε σχέση με τα συμπτώματα τα οποία ο ίδιος δήλωσε πως αισθάνεται.

Αν σου άρεσε κάνε