Φριχτές αποκαλύψεις για τον 62χρονο φιλόλογο που κακοποιούσε 8χρονο μαθητή

Φριχτές αποκαλύψεις για τον 62χρονο φιλόλογο που κακοποιούσε 8χρονο μαθητή

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:40 Δημιουργία 22/02/21, 10:29

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα προσωπικά αντικείμενα του 62χρονου φιλόλογου που συνελήφθει με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε 8χρονο μαθητή του.

Στόχος των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής από τη μία είναι να εντοπίσουν το κουαρτέτο των συνομήλικων του καθηγητή που στις 3 Φεβρουαρίου, συμμετείχαν στην σεξουαλική κακοποίηση του μαθητή και από την άλλη να βρουν ενδείξεις ή στοιχεία και για τυχόν άλλες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών.

Ο 62χρονος φιλόλογος απο το Χαϊδάρι, εν ενεργεία καθηγητής ειδικής αγωγής, κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, απο τότε δηλαδή που το παιδί ήταν 8 χρόνων, εκμεταλλευόμενος τη συγγένεια αλλά και το γεγονός οτι έμεναν σε διπλανά σπίτια. Το παιδάκι μιλώντας στους γονείς του αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε απο τον συγγενή του ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου, όταν απουσία των γονέων του, εκτός απο τον καθηγητή ο οποίος είχε κλειδιά του σπιτιού, μετέβησαν εκεί και άλλα τέσσερα άτομα τα οποία τον κακοποίησαν. Αυτή ήταν και η αφορμή για να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα φρικτά ζούσε.

Ο παιδόφιλος εκπαιδευτικός στους αστυνομικούς δεν είπε το παραμικρό, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι έχουν να κάνουν με μια παρέα ηλικιωμένων παιδόφιλων που έχουν ασελγήσει και σε άλλα παιδιά. Έτσι, δεν αποκλείεται να ζητήσουν και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 62χρονου που είναι εν ενεργεία φιλόλογος σε λύκειο των δυτικών προαστίων.

Αν σου άρεσε κάνε