Στην εισαγγελία δικογραφία σε βάρος ηθοποιού του περιβάλλοντος Λιγνάδη

Στην εισαγγελία δικογραφία σε βάρος ηθοποιού του περιβάλλοντος Λιγνάδη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 20:26 Δημιουργία 22/02/21, 19:59

«Βροχή» έρχονται οι εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, με νέα δικογραφία που αφορά σε ηθοποιό-τραγουδιστή του περιβάλλοντός του, να φτάνει στα χέρια της Εισαγγελίας.

Για τη δικογραφία διενεργείται προανάκριση με εισαγγελική εντολή, η οποία μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, βαίνει προς ολοκλήρωση.

Η εισαγγελία σταθμίζοντας το αποδεικτικό υλικό που θα έχει συγκεντρωθεί θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η Δικαιοσύνη και σε αυτή την περίπτωση θα κινηθεί γρήγορα προκειμένου να προλάβει προθεσμίες καθώς το αδίκημα του βιασμού για το οποίο καταγγέλλεται ο ηθοποιός φέρεται να βρίσκεται στο όριο της παραγραφής.

Να σημειωθεί ότι την μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου ηθοποιού έχει καταθέσει ο 38χρονος Δημήτρης Άνθης, ο οποίος έχει μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. Στον ηθοποιό αυτόν άλλωστε έχει αναφερθεί και ο Νίκος Σ. κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής συνέντευξής που είχε παραχωρήσει στην ιστοσελίδα «2020mag.gr» όπου και είχε αποκαλύψει τη δίκη του βάναυση σεξουαλική κακοποίηση από τον κατηγορούμενο σήμερα σκηνοθέτη.

Όπως είχε αναφέρει ο Νίκος Σ., ο ηθοποιός βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου σκηνοθέτη και έδειχνε «σαν να εκτελούσε εντολές του» ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του, ήταν δηλαδή και εκείνος θύμα του σκηνοθέτη. Μόνο που ο 38χρονος Δ. Άνθης αναγνώρισε στο πρόσωπο του άνδρα αυτού τον δικό του θύτη. Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο κ. Άνθης, ο άνθρωπος αυτός που βρίσκονταν μαζί με τον Νίκο Σ. στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου σκηνοθέτη τον κακοποίησε σεξουαλικά και γλύτωσε από εκείνον μόνον όταν χτύπησε το τηλέφωνο του και ο ίδιος βρήκε μια ευκαιρία να ξεφύγει.


Αν σου άρεσε κάνε