Επιδρομή με μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό Action24

Επιδρομή με μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό Action24

ΕΛΛΑΔΑ UPD 21:44 Δημιουργία 22/02/21, 21:19

Επίθεση με μολότοφ και πέτρες έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις 8.30 στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.και έριξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η επίθεση εκδηλώθηκε στο χώρο που συνήθως βρίσκονται οι υπάλληλοι ασφαλείας του σταθμού χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Οι άγνωστοι δράστες έσπευσαν άμεσα να απομακρυνθούν.

Το κανάλι που βρίσκεται στην περιοχή της Γκράβας, την ώρα της επίθεσης εξέπεμπε ζωντανό ειδησεογραφικό πρόγραμμα το οποίο δεν διακόπηκε. Ο πρόεδρος του σταθμού κ.Διονύσης Παναγιωτάκης είπε ότι είχαν διατυπωθεί τηλεφωνικά απειλές, ενώ σημείωσε ότι στο κανάλι φιλοξενούνται όλες οι απόψεις, πράγμα που θα συνεχίσει να γίνεται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.έπσευσε με ανακοινωθέν να καταδικάσει την επίθεση τονίζοντας: «Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας απο τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

Αν σου άρεσε κάνε