Καιρός: Στους 20 βαθμούς ανεβαίνει η θερμοκρασία

Καιρός: Στους 20 βαθμούς ανεβαίνει η θερμοκρασία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 08:52 Δημιουργία 23/02/21, 08:50

Σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός καθώς θα είναι αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, σημαντική άνοδος θα σημειωθεί στην θερμοκρασία, καθώς σε πολλές περιοχές θα «αγγίξει» τους 20 βαθμούς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες αναμένεται να σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος, Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αν σου άρεσε κάνε