Ο Κούγιας απειλεί με μηνύσεις τους μηνυτές

Ο Κούγιας απειλεί με μηνύσεις τους μηνυτές

ΕΛΛΑΔΑ UPD 21:07 Δημιουργία 24/02/21, 20:57

Δεκτή αναμένεται να γίνει η αίτηση ακυρότητας για την υπόθεση Λιγνάδη προεξόφλησε μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση θα επιστρέψει στο στάδιο της ανάκρισης, ο κ. Λιγνάδης θα αποφυλακιστεί και η διερεύνηση της υπόθεσης θα αρχίσει και πάλι από την αρχή. Παράλληλα ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έκανε γνωστό ότι αύριο Πέμπτη θα βρίσκεται από πολύ νωρίς στα δικαστήρια της Ευελπίδων και θα καταθέσει μήνυση κατά των δύο ανθρώπων που καταγγέλλουν τον κ. Λιγνάδη για βιασμό.

Ο ένας βρίσκεται στη Σουηδία και κατήγγειλε τον βιασμό του το 2010 και ο άλλος είναι ένας Αιγύπτιος που κατήγγειλε βιασμό του στην Επίδαυρο το 2015. Ακόμη θα υποβάλει αίτημα για εξέταση μαρτύρων που σύμφωνα με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν μαζί του στην Ιθάκη την περίοδο που φέρεται να συνέβη ο καταγγελλόμενος βιασμός του 2010.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια οι μάρτυρες είναι η Ελένη Κούρκουλα, ο ιδιοκτήτης του Action 24 Διονύσης Παναγιωτάκης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

Αν σου άρεσε κάνε