Α' Νεκροταφείο: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του κορωνοϊού παρουσία της ΠτΔ

Α' Νεκροταφείο: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του κορωνοϊού παρουσία της ΠτΔ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:33 Δημιουργία 30/04/21, 14:15
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Επιμνημόσυνη Δέηση τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Α' Νεκροταφείου Αθηνών, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας στη Ελλάδα.

Η τελετή έγινε παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία δήλωσε: «Βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα, τους τείνουμε το χέρι».

«Η περίοδος της πανδημίας υπήρξε σκληρή για την κοινωνία μας. Θρηνούμε ήδη πολλούς νεκρούς. Ο θλιβερός αυτός απολογισμός γίνεται ακόμα πιο βαρύς, στη σκέψη ότι τα θύματα της πανδημίας έφυγαν από τη ζωή χωρίς ένα παρηγορητικό χάδι από τους δικούς τους, χωρίς την ανακούφιση του ύστατου αποχαιρετισμού» σημείωσε η κυρία Σακελλαροπούλου.

«Με την σημερινή επιμνημόσυνη δέηση, την οποία τέλεσε ο Μακαριώτατος στον Ιερό Ναό του Α' Νεκροταφείου Αθηνών, βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα, τους τείνουμε το χέρι. Συναισθανόμαστε τον πόνο τους και τον μοιραζόμαστε μαζί τους, με την ευχή η αγάπη αυτών των ημερών να απαλύνει την οδύνη της απώλειας και να τους δώσει δύναμη και κουράγιο. Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους», πρόσθεσε.

Αν σου άρεσε κάνε