Νέα Σμύρνη: Πέμπτη καταγγελία εις βάρος του 22χρονου επιδειξία

Νέα Σμύρνη: Πέμπτη καταγγελία εις βάρος του 22χρονου επιδειξία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:39 Δημιουργία 07/05/21, 12:02
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τις πέντε φτάνουν οι καταγγελίες κατά του 22χρονου επιδειξία από τη Νέα Σμύρνη, με την τελευταία να αφορά σε περιστατικό που έλαβε χώρα το Μάρτιο του 2020, στην Καλλιθέα.

Ο 22χρονος φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πειραιά, γνωστού στη Νέα Σμύρνη, καθώς εργάζεται ως σερβιτόρος σε δημοφιλές καφέ – μπαρ της περιοχής, φέρεται να αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στη νεαρή κοπέλα, μόνιμη κάτοικο Κύπρου, η οποία τον αναγνώρισε μέσα από το βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Οι Αρχές, έφτασαν στα ίχνη του νεαρού σάτυρου, μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που εντόπισαν στην πόρτα της πολυκατοικίας της πρώτης καταγγέλουσας στη Νέα Σμύρνη, η μαρτυρία της οποίας, συγκλονίζει:

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε.

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα».

Ο νεαρός άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα από το σπίτι της.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα», συνέχισε.

Κατά την προσαγωγή του, ο δράστης κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή, παρά το γεγονός πως είχε αναγνωρισθεί από τις γυναίκες των επιθέσεων. Ωστόσο, μόλις οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, ο 22χρονος έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας: «έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να εξεταστεί, αν ο 22χρονος εντόπιζε τα θύματά του μέσω social media.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ίδιος, μένει λίγες μόνο πολυκατοικίες μακριά από το σπίτι της νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη που δημοσιοποίησε το βίντεο και έβαλε τέλος στη δράση του.

Τη δική τους ωστόσο εκδοχή για το περιστατικό, προσπαθώντας να ...εξηγήσουν τα αδικαιολόγητα, δίνουν ο πατέρας και ο συνήγορος του 22χρονου, υποστηρίζοντας πως ο νεαρός «δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

«Το παιδί είναι τέλειο, από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου θεωρώ και πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», δήλωσε ο πατέρας του δράστη στο STAR.

Ο συνήγορος του 22χρονου αναφέρει: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία. Το αδίκημα – ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει – είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Αν σου άρεσε κάνε