Κατηγορούμενος για ακόλαστες πράξεις κοντά σε σχολείο, είναι ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά σε σχολείο, στις Αχαρνές, προέβη σε ασελγείς πράξεις.
Στη συνέχεια, έφυγε από το σημείο, ωστόσο πολίτες που τον είδαν ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε αργότερα στο Νέο Ηράκλειο.
Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, έχει συλληφθεί και άλλη φορά, για παρόμοιες πράξεις.
Πρωτοβουλίες για αυστηροποίηση των ποινών για τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, τη στιγμή που σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη με ανατριχιαστικές καταγγελίες περί βιασμών.
Με βάση τον πρώτο σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, οι χάρτινες αποδείξεις φαίνεται ότι θα «εκτοπίσουν» από τη φορολοταρία της ΑΑΔΕ τις e-αποδείξεις, με κίνητρο την κλήρωση μεγαλύτερων χρηματικών ποσών.