Πετρούπολη: Η 19χρονη έπνιξε το μωρό με τον ομφάλιο λώρο και η μητέρα της το πέταξε στα σκουπίδια

Πετρούπολη: Η 19χρονη έπνιξε το μωρό με τον ομφάλιο λώρο και η μητέρα της το πέταξε στα σκουπίδια

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:47 Δημιουργία 14/05/18, 11:19

Τραγική ειρωνεία... η 19χρονη που έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο, συνελήφθη μόλις χθες, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Πρόκειται για ακόμη μία υπόθεση μητροκτόνου, που σοκάρει. Η δολοφονία του μωρού σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Το βρέφος εντοπίστηκε πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη από ρακοσυλλέκτη.

Το νεογέννητο αγόρι ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και το στόμα του ήταν φραγμένο με χαρτοπετσέτες προκειμένου να μην ακουστεί το κλάμα του.

Χθες, Κυριακή οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τη19χρονη, η οποία ομολόγησε την πράξη της, καθώς και την 54χρονη μητέρα της, ως συνεργό στο έγκλημα.

Μητέρα και κόρη δήλωσαν πως επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η 19χρονη υποστήριξε πως αντιλήφθηκε στον 7ο μήνα της κύησης πως ήταν έγκυος και πως δεν είναι σίγουρη, αν πράγματι ο πατέρας του βρέφους είναι ο νεαρός, που είχε γνωρίσει στο Facebook.

Οι γυναίκες ομολόγησαν ότι σκότωσαν το βρέφος και το έριξαν στον κάδο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Σύμφωνα με την ίδια, τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει αντιληπτή η κατάστασή της.

Η 19χρονη υποστήριξε πως με τη βοήθεια της μητέρας της, γέννησε και στη συνέχεια έπνιξε το παιδί της. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το βρέφος στραγγαλίστηκε με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο του, που σημειωτέον δεν είχε αφαιρεθεί πριν από το φόνο.

Ακολούθως, η μητέρα της το έβαλε σε πλαστική σακούλα και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, όπου εντοπίστηκε από έναν ρακοσυλλέκτη. Το νεογέννητο αγόρι ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και το στόμα του ήταν φραγμένο με χαρτοπετσέτες προκειμένου να μην ακουστεί το κλάμα του.

Η 19χρονη κατηγορείται για παιδοκτονία, ενώ η 54χρονη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Αν σου άρεσε κάνε