"TOPOS" by Yoleni's: Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:10 Δημιουργία 15/05/18, 13:07

Όλο και μεγαλύτερος αριθμός τουριστών στη χώρα μας αναζητεί πλέον ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες.

Γαστρονομία είναι η τέχνη της παρασκευής και παρουσίασης καλού και νόστιμου φαγητού. Ένα καλό γαστρονομικό επίπεδο, λοιπόν, αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία των τουριστών και παράλληλα προσελκύει ιδιαίτερα εύπορους τουρίστες, πράγμα το οποίο αποτελεί και τον κύριο στόχο για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Η Yoleni’s προσφέρει στον επισκέπτη της χώρας μας 1500 και πλέον επιλεγμένα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. Από σήμερα, το Κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni's προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία χρησιμοποιώντας, ως βάση τα αγνά υλικά των μικρών παραγωγών σε συνταγές βγαλμένες από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης. Έξι μαγείρισσες επιλεγμένες από τον πρωτοπόρο της ελληνικής γαστρονομίας, Γιώργο Πίττα, έδωσαν τις αυθεντικές συνταγές φαγητών, που αποτελούν το κόσμημα των τόπων τους.

Με την επίβλεψη του σεφ της Yoleni’s, Βαγγέλη Ρώτα, οι συνταγές αυτές εκτελέστηκαν άψογα και προσφέρονται από το Κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας, για να τις απολαύσουν

Έλληνες και φυσικά ξένοι επισκέπτες, με τη συνοδεία ποιοτικού ελληνικού κρασιού επιλεγμένου από τις sommeliers της Yoleni’s.

Έτσι δημιουργήθηκε το “TOPOS”. Έμπνευση του Μενέλαου Κουλούρη, με σχεδιασμό του Γιώργου Πίττα και υλοποίηση του Κέντρου Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s.

Μια επίσκεψη στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι θα σας επιτρέψει να ζήσετε και εσείς την μοναδική αυτή εμπειρία!

Αν σου άρεσε κάνε