Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 32χρονου στο Κερατσίνι

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 32χρονου στο Κερατσίνι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:37 Δημιουργία 23/05/18, 19:31

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 32χρονου υπηκόου Αλβανίας, η οποία διαπράχθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2016 στο Κερατσίνι.

Δράστες σύμφωνα με την αστυνομία είναι δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας 31χρονος (φυσικός αυτουργός) και ένας 32χρονος (συνεργός).

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου 2016, βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου του, στην περιοχή του Κερατσινίου, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως εξακριβώθηκε από έρευνα της αστυνομίας, οι δύο δράστες ενεργούντες κατ' εντολή ομοεθνή τους, είχαν αρχικά σχεδιάσει να δολοφονήσουν άλλο Αλβανό υπήκοο, με τον οποίο είχε ο εντολέας τους προσωπικές διαφορές. Κατά την προσέγγισή τους όμως στο σημείο που βρισκόταν ο προαναφερόμενος Αλβανός υπήκοος μαζί με το θύμα, αποφασίσθηκε από τους δράστες, ύστερα από την αντίδραση του 32χρονου, να τον δολοφονήσουν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

Ο 32χρονος δράστης είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος Σωφρονιστικού Καταστήματος για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ για τον 31χρονο που αναζητείται, γίνονται οι προβλεπόμενες ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.

Αν σου άρεσε κάνε