Μυστηριώδης θάνατος γυναίκας στη Λαμία

Μυστηριώδης θάνατος γυναίκας στη Λαμία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:19 Δημιουργία 27/05/18, 12:53

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό διαδραματίστηκε λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα στην πλατεία Λαού της Λαμίας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αρχικά στους γιατρούς 48χρονος οδηγός, είχε σταματήσει στην πλατεία Λαού για φαγητό και η 46χρονη τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Όπως διαπιστώθηκε όμως στη συνέχεια και από την επίσημη κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία, είχαν γνωριστεί λίγη ώρα νωρίτερα και, μετά από ένα ποτό, πήγαν μαζί για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού. Εκεί η γυναίκα – σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του οδηγού - άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.

Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως και ο 48χρονος.

Από την Ασφάλεια αναμένεται να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 46χρονης, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση μετά την απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή, ελπίζουν να φωτίσει περισσότερο σημεία του θρίλερ.

Αν σου άρεσε κάνε