Νέες στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ την Πέμπτη  - Πως θα κινηθούν

Νέες στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ την Πέμπτη - Πως θα κινηθούν

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:52 Δημιουργία 13/06/18, 14:45

Μέρα με σημαντικά προβλήματα στη μετακίνηση των πολιτών θα είναι η αυριανή Πέμπτη, 14 Ιουνίου, λόγω στάσεων εργασίας στις οποίες προχωρούν εργαζόμενοι σε πολλά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ειδικότερα, το Μετρό (γραμμές 2 &3) θα κινείται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό, ενώ η στάση εργασίας του ΣΕΛΜΑ αφορά τη ψήφιση του πολυνομοσχέδιου («μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής 2019-22») αύριο στη Βουλή.

Στα λεωφορεία, τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή και αργότερα. Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του Αεροδρομίου.

Την ίδια μέρα, τα Τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 12:00 – 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00 ή αργότερα.

Προς το παρόν, ο ηλεκτρικός, το τραμ και ο Προαστιακός αναμένεται να κινούνται κανονικά.

Αν σου άρεσε κάνε