Αταλάντη: Ζήλια και πάθος όπλισαν το χέρι του συζυγοκτόνου

Αταλάντη: Ζήλια και πάθος όπλισαν το χέρι του συζυγοκτόνου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:03 Δημιουργία 14/06/18, 13:53

Τα αίτια που έφτασαν τον Μάριο να σκοτώσει με τουλάχιστον 20 μαχαιριές τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, και έβαλε στη συνέχεια τέλος στη ζωή του, αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Φαίνεται ότι πριν επέλθει ο θάνατός της, η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς έφερε τραύματα στον λαιμό, στο στήθος και στον αυχένα.

Οι αστυνομικοί, έχοντας κάνει έναν κύκλο ερευνών, έχουν εστιάσει σε τρίτο πρόσωπο που μπήκε στον γάμο του ζευγαριού και είναι απόλυτα βέβαιοι πως το κίνητρο αυτής της τραγωδίας είναι συνάρτηση μίσους, ερωτικού πάθους και ερωτικής αντιζηλίας .

Οι καταθέσεις συγγενών και φίλων στη Σκάλα Αταλάντης ίσως δώσουν την απάντηση στο «γιατί».

Η άτυχη γυναίκα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί με τον άνθρωπο που είχε αγαπήσει και ερωτευτεί και τελικά την σκότωσε, καρφώνοντας είκοσι φορές το μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος και την άφησε να ξεψυχήσει.

Στη συνέχεια ο Μάριος όπλισε την κυνηγετική του καραμπίνα και πάτησε την σκανδάλη αυτοκτονώντας. Οι γείτονες βρήκαν το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην κουζίνα του σπιτιού τους.

«Άργησαν να πάνε στη δουλειά τους και ανησυχήσαμε. Τηλεφωνούσαμε αλλά κανείς δεν απαντούσε. Πήγαμε στο σπίτι και βρήκαμε ένα παράθυρο ανοιχτό στην κρεβατοκάμαρα. Είχε και μια σκάλα όπου υπήρχαν κηλίδες αίματος. Μπήκαμε μέσα και στην κουζίνα τους βρήκαμε», λέει συγγενής του ζευγαριού.

Αν σου άρεσε κάνε