Πανελλαδικές: Αυλαία με το μάθημα της Βιολογίας

Πανελλαδικές: Αυλαία με το μάθημα της Βιολογίας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:39 Δημιουργία 19/06/18, 11:37

Τελευταία ημέρα των Πανελλαδικών σήμερα, για τους υποψηφίους που διαγωνίζονται για το Επιστημονικό Πεδίο Υγείας και Ζωής.

Οι υποψήφιοι από την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Επιστημών διαγωνίζονται στη Βιολογία Προσανατολισμού που αναμένεται να είναι καταλυτικό μάθημα για την εισαγωγή στις υψηλόβαθμες σχολές του 3ου Επιστημονικού Πεδίου.

Σύμφωνα με την ομάδα των καθηγητών του φροντιστηρίου «Μεθοδικό», η σημερινή εξέταση είναι καθοριστική, αφού η Βιολογία έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα στον υπολογισμό μορίων για το 3ο Επιστημονικό Πεδίο και οι επιδόσεις των μαθητών που ενδιαφέρονται για τις Ιατρικές Σχολές στη Φυσική και τη Χημεία αναμένεται να είναι αρκετά υψηλές, παρ' όλη τη σχετική δυσκολία των θεμάτων.

Επίσης, οι υποψήφιοι από τις Ομάδες Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής εξετάζονται στη Βιολογία Γενικής Παιδείας.

Ο αριθμός των υποψηφίων που το επιλέγουν αυτό είναι σχετικά περιορισμένος, αφού η πρόσβαση στο Πεδίο αυτό από τις άλλες Ομάδες Προσανατολισμού γίνεται με μειωμένους συντελεστές.

Δείτε στα παρακάτω αρχεία τα θέματα στο μάθημα της Βιολογίας Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας:

Αν σου άρεσε κάνε