Προς την Πέμπτη η λύση με τα σκουπίδια στην Αθήνα

Προς την Πέμπτη η λύση με τα σκουπίδια στην Αθήνα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:53 Δημιουργία 19/06/18, 19:46

TAGS

Την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Ιουνίου, αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής, το κλείσιμο της οποίας έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας, με εικόνες σωρευμένων σκουπιδιών σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ)«η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής που ήδη έχει ξεκινήσει, θα έχει αποκατασταθεί πλήρως την Πέμπτη».

Σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ αναφέρει πως με «αποκλειστικό κριτήριο» την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων καθώς και την αποτελεσματική αποκατάσταση της ρηγμάτωσης, ο ΕΔΣΝΑ «έδρασε συστηματικά και αδιάλειπτα ώστε να λυθεί το πρόβλημα στον ΧΥΤΑ Φυλής, που προκλήθηκε στις 9 και 10 Ιουνίου και επιδεινώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης».

Τέλος δηλώνει ότι από την πρώτη στιγμή του συμβάντος υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες Διοίκησης, εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών του ΕΔΣΝΑ ενώ ελήφθησαν έκτακτα μέτρα για την αποκατάσταση της ρηγμάτωσης στον χώρο, με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ.

Αν σου άρεσε κάνε