Συνελήφθησαν ηγετικά στελέχη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών

Συνελήφθησαν ηγετικά στελέχη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:29 Δημιουργία 20/06/18, 14:23

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην περιοχή των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, δύο ημεδαποί, οι οποίοι θεωρούνται από την αστυνομία ως ηγετικά στελέχη κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Οι δράστες συνελήφθησαν ύστερα από στοχευμένο έλεγχο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών στο ύψος των Μαλγάρων, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο αποσκευών, ένα δέμα ηρωίνης συνολικού βάρους 520 γραμμαρίων και ένα μικρόδεμα κοκαΐνης βάρους 10 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν, εκτός από τις ποσότητες ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αν σου άρεσε κάνε