Απεργία πείνας και για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Απεργία πείνας και για τον Χριστόδουλο Ξηρό

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:14 Δημιουργία 22/06/18, 12:12

Απεργία πείνας ξεκινάει από σήμερα, Παρασκευή, ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17Ν, Χριστόδουλος Ξηρός διαμαρτυρόμενος για την απομόνωσή του.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση σελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Χριστόδουλος Ξηρός κρατείται στο νοσοκομείο κρατουμένων Φυλακών Κορυδαλλού σε συνθήκες απομόνωσης, χωρίς να είναι ασθενής, ούτε πειθαρχικά τιμωρημένος.

Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης λόγος για μη αξιοπρεπή διαβίωση «αφού παραμένω επί 23 ώρες έγκλειστος σ’ έναν εξαιρετικά περιορισμένο χώρο, όπου απαγορεύεται να πλησιάσουν άλλοι συγκρατούμενοι και προαυλίζομαι μόνο μια ώρα, επίσης μόνος μου. Δηλαδή, για άλλη μια φορά, σε απάνθρωπες συνθήκες, χωρίς κανένα δικαίωμα».

«Αρνούμενος να συμμετάσχω στην παρωδία της καλούμενης απονομής δικαιοσύνης και ζητώντας να σταματήσει επιτέλους η σε βάρος μου εκδικητική μεταχείριση ξεκινάω από αύριο 22 Ιουνίου 2018 απεργία πείνας με μοναδικό αίτημα να βγω από το παράνομο καθεστώς απομόνωσης και να τοποθετηθώ σε κανονική πτέρυγα με πλήρη δικαιώματα», ολοκληρώνει.

Αν σου άρεσε κάνε