Aναβαθμισμένη με 220 ομπρέλες, η Α' Πλαζ Βούλας

Aναβαθμισμένη με 220 ομπρέλες, η Α' Πλαζ Βούλας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:08 Δημιουργία 11/07/18, 15:05

Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υποδέχεται τους επισκέπτες της η Α' Πλαζ Βούλας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, πλήρως οργανωμένη και δυναμικότητας 220 ομπρελών με άνετες ξαπλώστρες, η Α' Πλαζ Βούλας παρέχει στο κοινό ένα προϊόν διασκέδασης, υπό το βλέμμα έμπειρων ναυαγοσωστών.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, τονίζεται ότι η τιμή εισόδου ανά άτομο ανέρχεται στα 5 ευρώ τις καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο το εισιτήριο «αγγίζει» τα 6 ευρώ. Το μειωμένο για παιδιά 6-12 ετών, φοιτητές και ηλικιωμένους ανέρχεται στα 3,5 ευρώ. Η είσοδος για τα παιδιά έως 6 ετών είναι δωρεάν.

Η Α' Πλαζ Βούλας, μόλις 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας (Αλκυονίδων 4, Βούλα, τηλ. 2108954593, www.thalassea.gr), φιλοδοξεί να αποτελέσει τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η προσέγγιση στην πλαζ είναι εύκολη δεδομένου ότι λίγα βήματα από την κεντρική πύλη της βρίσκεται η στάση του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας», ενώ πλησίον υπάρχει στάση λεωφορείων, τα οποία εξυπηρετούν την περιοχή με τακτικά δρομολόγια.

Τέλος, όσοι επιλέξουν να πάρουν το αυτοκίνητο τους μπορούν να το αφήσουν, χωρίς κόστος, στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο της πλαζ.

Αν σου άρεσε κάνε