Διακόπηκε για τις 17 Ιουλίου η δίκη της Δώρας Ζέμπερη

Διακόπηκε για τις 17 Ιουλίου η δίκη της Δώρας Ζέμπερη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:33 Δημιουργία 12/07/18, 11:32

Διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, λόγω ασθένειας του συνηγόρου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου Εμ. Σοροπίδη.

Στο δικαστήριο μάλιστα εστάλη ιατρική γνωμάτευση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

Νωρίτερα, με την έναρξη της δίκης οι συγγενείς της αδικοχαμένης Δώρας ξέσπασαν εναντίον του καθ' ομολογία δολοφόνου της.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο», είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού.

Για άλλη μια φορά οι συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν με ύβρεις και κατάρες σε βάρος του κατηγορούμενου, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

«Θέλω να ξέρετε εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού εξαπολύοντας επίθεση στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Παρασκεύοπουλο, αναφέροντας πως με το δικό του νόμο ο 58χρονος αποφυλακίστηκε και στη συνέχεια δολοφόνησε την κόρη του.

«Όσες διακοπές και να γίνουν εγώ θα έρχομαι εδώ μέχρι να μας πει την αλήθεια. Γιατί παρακολουθούσε το παιδί μου που ήταν άγγελος και αν είχε συνεργό» ανέφερε η μητέρα του θύματος.

Η διαδικασία στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου αναμένεται να συνεχιστεί με την εξέταση μαρτύρων. Παράλληλα αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου μετά από αίτημα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής για εξέταση και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος έχει κάνει λόγο στην πραγματογνωμοσύνη του και για ίχνη που ενδεχομένως οδηγούν στο συμπέρασμα πως στη σκηνή του φόνου ήταν παρών και άλλο πρόσωπο, εκτός από τον κατηγορούμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά προς αποφυγή επεισοδίων, ωστόσο σημειώθηκε ένταση.

Αν σου άρεσε κάνε