Κύπριος πρέσβης: Η εισφορά των 10 εκατ. το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τους Ελλαδίτες

Κύπριος πρέσβης: Η εισφορά των 10 εκατ. το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τους Ελλαδίτες

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:07 Δημιουργία 25/07/18, 15:19

«Είναι το λιγότερο, που μπορούσαμε να κάνουμε για τους Ελλαδίτες σε αυτές τις δύσκολες ώρες». Με αυτή τη φράση ο Κύπριος πρέσβης Κυριάκος Κενεβέζος μιλώντας στο Xrimaonline.gr, αναφέρεται στην απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να ενισχύσει με 10 εκατ. ευρώ την πληγωμένη από τις φονικές πυρκαγιές χώρα μας, που θρηνεί για τουλάχιστον 80 ανθρώπινες ζωές, οι οποίες χάθηκαν στις φλόγες.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη, στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την προεδρία του Νίκου Αναστασιάδη, η κυβέρνηση της Κύπρου θα προσφέρει βοήθεια ύψους 10 εκατ. ευρώ προς τα θύματα και τις πληγείσες περιοχές.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι «μπροστά στην τεραστίων διαστάσεων καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική, η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας εκφράζει βαθύτατη θλίψη και συλλυπητήρια για τους νεκρούς, ελπίδα για την ανεύρεση προσώπων που ακόμα αγνοούνται και ευχές για την αποθεραπεία των τραυματιών».

Αν σου άρεσε κάνε