Χρήστος Κούκλατζης: Είχα προσμονή λόγω και της εορτής της Παναγίας

Χρήστος Κούκλατζης: Είχα προσμονή λόγω και της εορτής της Παναγίας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:06 Δημιουργία 15/08/18, 08:57

«Όλα αυτά μας συγκινούν ιδιαίτερα. Τους βλέπω πολύ λεβέντες και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Ιδιαίτερα οι γονείς πέρασαν δύσκολα, εγώ την είδηση την έμαθα από τηλεφώνημα δημοσιογράφου. Είχα προσμονή λόγω και της εορτής της Παναγίας», δήλωσε ο θείος του Έλληνα υπαξιωματικού Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος μαζί με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη βρίσκονται από τα ξημερώματα στην Ελλάδα έπειτα από 167 ημέρες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης στην Τουρκία.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Κούκλατζης ανέφερε ότι «Όλο αυτό το διάστημα εμείς παρακαλούσαμε την Παναγία να επέμβει και να έχουμε αίσιο αποτέλεσμα. Είχαμε γνώση ότι πάρα πολύς κόσμος προσευχόταν γι' αυτό το θέμα».

«Εμείς περιοριζόμαστε στη χαρά που νοιώθουμε αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά εκπροσώπησαν αξιοπρεπώς την πατρίδα και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν», συνέχισε ο θείος του λοχία Κούκλατζη και πρόσθεσε:

«Η σκέψη μας δεν είναι μόνο σε αυτή την ευτυχή στιγμή που ζούμε εμείς, είναι και στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, στα παιδιά που χάθηκαν και οι γονείς τους δεν μπορούν να τους αγκαλιάσουν».

Αν σου άρεσε κάνε