Μήνυση κατά του Τόσκα από τον δήμαρχο Μυκόνου για την εγκληματικότητα στο νησί

Μήνυση κατά του Τόσκα από τον δήμαρχο Μυκόνου για την εγκληματικότητα στο νησί

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:23 Δημιουργία 22/08/18, 19:21

Μήνυση κατά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα για την υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, που είχε -όπως υποστηρίζει- ως συνέπεια την έξαρση της εγκληματικότητας στο νησί, κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Η μήνυση κατετέθη σήμερα το πρωί, ενώ ο κ. Κουκάς θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έχει μετά την παραίτηση Τόσκα και το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να εκθέσει εκ νέου την κατάσταση και να ζητήσει συνδρομή στο ζήτημα της αστυνομικής ενίσχυσης, την οποία θεωρεί επιβεβλημένη, σε ένα νησί που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Κουκάς είχε καταθέσει πριν από περίπου δύο εβδομάδες αναφορά στην Εισαγγελία Σύρου, για όσα έκτροπα συμβαίνουν φέτος στη Μύκονο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος, χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση από την Πολιτεία και το αρμόδιο υπουργείο

Αν σου άρεσε κάνε