Λαμία: Νεκρός 51χρονος από πυρά του κουνιάδου του σε κυνήγι

Λαμία: Νεκρός 51χρονος από πυρά του κουνιάδου του σε κυνήγι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:35 Δημιουργία 26/08/18, 13:33

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Πελασγίας στην ανατολική Φθιώτιδα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ένας 38χρονος στο κυνήγι αγριογούρουνου σήμερα τα ξημερώματα από τον πυροβολισμό του γαμπρού του.

Ο 38χρονος είχε ξεκινήσει νωρίς το πρωί μαζί με τον 51 ετών γαμπρό του για να στήσουν καρτέρι σε διάφορα σημεία κοντά στο εργοστάσιο ΠΑΚΟ λίγο πριν το χωριό Βαθύκοιλο για να σκοτώσουν αγριογούρουνα.

Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο 51χρονος πυροβόλησε καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς είδε κίνηση μέσα σε δασωμένη έκταση και μετά από λίγο κατάλαβε ότι είχε πυροβολήσει τον 38χρονο γιατί τον πέρασε για θήραμα.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εξελίχθηκαν λίγο αργότερα στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν και έφτασαν οι συγγενείς οι οποίοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το κακό που είχε συμβεί. Μάλιστα μεταξύ αυτών που έφτασαν ήταν και ο πατέρας του 38χρονου θύματος και πεθερός του δράστη που δεν άντεξε στην εξέλιξη των γεγονότων και λιπόθυμος μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Στυλίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας

Το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να συλλέξει και άλλες πληροφορίες για να διαπιστώσει πως σκοτώθηκε ένας, ακόμη, νέος άνθρωπος στο καρτέρι για τα αγριογούρουνα.

Αν σου άρεσε κάνε