Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:26 Δημιουργία 31/08/18, 18:20

Με συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών θα υποδεχτούν πολίτες τον Αλέξη Τσίπρα κατά την άνοδο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τη φετινή ΔΕΘ.

Το συλλαλητήριο, «Χωρίς εξέδρες και ομιλητές» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ -με νωρίτερη προ-συγκέντρωσση στον Λευκό Πύργο.

Στο κείμενο των διοργανωτών αναφέρεται

: «Tο Σάββατο 8/9/2018 και ώρα 19:00 καλούμε όλους τους Έλληνες έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης για να εκφράσουμε ειρηνικά και αποφασιστικά την έντονη αντίδραση μας στην συμφωνία των Πρεσπών που πλήττει ανεπανόρθωτα τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού.

Όλοι με την Ελληνική σημαία στο χέρι ελάτε να πλημμυρίσουμε την Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα στην έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων γιατί δεν πρέπει να επιτραπεί η σλαβοποίηση του Μακεδονικού Ελληνισμού που οδηγεί σε παραχώριση Ελληνικών εδαφών. Χωρίς εξέδρες και ομιλητές. Θα μιλήσει ο Ελληνικό λαός».

Αν σου άρεσε κάνε