Καταδίωξη-σύλληψη 35χρονου για μεταφορά αλλοδαπών

Καταδίωξη-σύλληψη 35χρονου για μεταφορά αλλοδαπών

ΕΛΛΑΔΑ UPD 20:39 Δημιουργία 14/09/18, 20:26

Συνελήφθη τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταδίωξη ένας 35χρονος αλλοδαπός, καθώς δεν σταμάτησε σε σήμα για αστυνομικό έλεγχο, στην Εγνατία Οδό αλλά ανέπτυξε ταχύτητα κι επιχείρησε να διαφύγει με ελιγμούς.

Ακολούθησε καταδίωξη, από άνδρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή άλλων αστυνομικών σταθμών που συντόνιζε το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την οποία ο 35χρονος, αφού βγήκε από την Εγνατία Οδό (στον κόμβο Λαγκαδά), ακινητοποίησε το όχημα και κινήθηκε τρέχοντας πεζός, πλην όμως συνελήφθη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 35χρονος αντιστάθηκε σθεναρά για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, το οποίο και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που οδηγούσε μετέφερε έξι αλλοδαπούς, μεταξύ αυτών και ανήλικο, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική Επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί είχαν εισέλθει πρόσφατα στην Ελλάδα, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό σε συνεργό του 35χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αν σου άρεσε κάνε