«Στέκια σε κάθε πανεπιστήμιο και γειτονιά» θέλει ο Ρουβίκωνας

«Στέκια σε κάθε πανεπιστήμιο και γειτονιά» θέλει ο Ρουβίκωνας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:01 Δημιουργία 11/10/18, 14:58

Συνέχεια στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την είδηση για το... γραφείου του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ δίνει στέλεχος της αντιεξουσιαστικής ομάδας μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook.

Το μέλος του Ρουβίκωνα υποστήριξε ότι το στέκι στη Φιλοσοφική « προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα».

Την ίδια ώρα, απαντά σε όσους αντιδρούν κατά του Ρουβίκωνα λέγοντας ότι κάνουν την καλύτερη διαφήμιση, ενώ στρέφει τα πυρά του και κατά του προέδρου των Ειδικών Φρουρών κυρίου Ντούμα, που πέταξε το μπαλάκι στην Πρυτανεία.

«Το στέκι στην Φιλοσοφική προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα.Όλος αυτός ο χαμός που γίνεται στα μέσα σχετικά με το στέκι δεν μας προβληματίζει, εν τέλει μας έκαναν και την καλύτερη...διαφήμιση.Όλοι ξέρουν πλέον που είναι το στέκι και πότε ανοίγει.Το οτι μιλάει ο Ντούμας εναντίον του χώρου μας στην Φιλοσοφική θα φέρει και παραπάνω κόσμο απο το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.Συνεχίστε έτσι κύριοι για μας δουλεύετε...

ΥΓ. Ο στόχος μας είναι να υπάρξει κάποια στιγμή στέκι του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά» κατέληξε η ανάρτηση.

Αν σου άρεσε κάνε