Ο Ιβάν Σαββίδης διαψεύδει τους NYT για το Σκοπιανό

Ο Ιβάν Σαββίδης διαψεύδει τους NYT για το Σκοπιανό

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:25 Δημιουργία 11/10/18, 15:21

Με νομικά μέτρα απειλεί ο Ιβάν Σαββίδης την αμερικανική εφημερίδα New York Times, που χθες κυκλοφόρησε δημοσίευμα που έκανε λόγο για εμπλοκή του επιχειρηματία στις διαδηλώσεις σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου Dimera (συμφερόντων Σαββίδη) διαψείδει το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα.

«Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Σε αυτό το πλαίσιο», σημειώνεται στην ανακοίνωση, «οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας».

Υπογραμμίζεται ακόμα ότι ο κ. Σαββίδης «παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

Αν σου άρεσε κάνε