Δύο συλλήψεις στη Στυλίδα για κλοπές από σούπερ μάρκετ

Δύο συλλήψεις στη Στυλίδα για κλοπές από σούπερ μάρκετ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:20 Δημιουργία 12/10/18, 09:19

Για σωρεία κλοπών από σούπερ μάρκετ συνελήφθησαν την Τετάρτη μία 26χρονη αλλοδαπή και ένας 30χρονος, επίσης αλλοδαπός, στη Στυλίδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη έγινε αντιληπτή την ώρα που αφαιρούσε διάφορα εμπορεύματα από σούπερ μάρκετ της περιοχής, ενώ ο 30χρονος συνεργός της την περίμενε έξω από το κατάστημα σε αυτοκίνητο, με σκοπό την άμεση διαφυγή τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, είχαν διαπράξει το τελευταίο 15ήμερο συνολικά 14 κλοπές από σούπερ μάρκετ στη Λαμία, στη Στυλίδα και στα Καμένα Βούρλα. Οι δύο συλληφθέντες αφαιρούσαν διάφορα εμπορεύματα, τα οποία έκρυβαν σε υφασμάτινα σακίδια. Η συνολική αξία των εμπορευμάτων που είχαν αποσπάσει ανέρχεται περίπου στο ποσό των 2.500 ευρώ.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητο, καθώς και σε σπίτι των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα κλεμμένων εμπορευμάτων, τα οποία αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο των καταστημάτων.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Αν σου άρεσε κάνε