Το «καρφί» του Σπίρτζη για τη διοίκηση της Taxibeat

Το «καρφί» του Σπίρτζη για τη διοίκηση της Taxibeat

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:11 Δημιουργία 08/11/18, 17:04

Ένα αιχμηρό σχόλιο κατά τη διοίκησης της Taxibeat επέλεξε να κάνει ο Χρήστος Σπίρτζης μετά από την κατάθεση που έδωσε σήμερα στη δίκη μετά από την αγωγή της εταιρίας κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δήλωσε ότι «η άποψή μου είναι, ότι οι συνδικαλιστικές διαφωνίες ή οι γκρίζες ζώνες στη νομοθεσία που υπήρχαν στο παρελθόν και τακτοποιήθηκαν με το πρόσφατο θεσμικό πλαίσιο, δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλουμε και οι κλάδοι και οι εταιρείες να πηγαίνουν σε έναν εξορθολογισμό και σε έναν σεβασμό όλων των μερών και των συντελεστών κάθε κλάδου».

Σε ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αλλαγές του ισχύοντα νόμου που ρυθμίζει την αγορά, ο κ. Σπίρτζης απάντησε ότι «έχω την εντύπωση ότι δε χρειάζονται. Το μέλημά μας είναι να υλοποιηθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου και των αυτοκινητιστών και των εταιρειών διαμεσολάβησης, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την ποιότητα της Αστικής Μεταφοράς, το αν τηρούν όλη τη νομοθεσία, είτε είναι οι αυτοκινητιστές, είτε είναι οι εταιρείες».

Αν σου άρεσε κάνε