Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:48 Δημιουργία 19/11/18, 14:44

Νέες πληροφορίες έρχονται γύρω από το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλουγια τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του τον Σεπτέμβριο, σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, την οποία φέρνει στη δημοσιότητα το popaganda.gr, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Οι ιστολογικές εξετάσεις εν τω μεταξύ δεν δίνουν σαφή εικόνα για τα αίτια θανάτου του Κωστόπουλου, ο οποίος κατέληξε αφότου βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο, δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι και στη συνέχεια φάνηκε να καταρρέει σε τραπέζια κοντινού εστιατορίου.

Πέραν των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου κι έναν φίλο του, υπάρχει οπτικό υλικό που φανερώνει πως και οι αστυνομικοί που τον ακινητοποίησαν του φέρθηκαν βίαια.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων καταδεικνύουν πως ο 33χρονος είχε κάποια προβλήματα στην καρδιά και στους πνεύμονες, όμως δεν φαντάζουν επαρκή ώστε να οδηγήσουν στον θάνατό του.

Αν σου άρεσε κάνε