Εξώδικο του Λυμπερόπουλου στο ΣΚΑΪ

Εξώδικο του Λυμπερόπουλου στο ΣΚΑΪ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:33 Δημιουργία 20/11/18, 17:29

Εξώδικο δήλωση κατά του ρ/σ ΣΚΑΪ απέστειλε την Τρίτη το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) για σχόλια που έκαναν για τον Θύμιο Λυμπερόπουλο οι Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με το ΣΑΤΑ, στις 9 Νοεμβρίου, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή τους, την επομένη της πολιτικής δίκης που είχε προηγηθεί, της εταιρείας BEAT εναντίον του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου, «ακούστηκαν υποτιμητικά και ψευδή σχόλια τόσο για τον κλάδο των αυτοκινητιστών Ταξί, όσο και για τον κ. Λυμπερόπουλο».

Μεταξύ άλλων, το ΣΑΤΑ αναφέρει ενδεικτικά αναφορές όπως:

  • «Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ο Λυμπερόπουλος κάνει τραμπουκισμούς έξω, τραμπουκίζει άλλους επαγγελματίες, αυτό με απασχολεί. Δεν θέλω μία κοινωνία τέτοιου είδους».
  • «Ο Λυμπερόπουλος έχει ένα σωματείο 600 ανθρώπων, των ψηφίζουν οι 450 – 500. Υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. Αλλά πάντως οφείλω να πω ότι χθες η Αθήνα ήταν χάρμα να την κυκλοφορείς, χάρμα. Διότι, βεβαίως οι άλλοι συμφωνούν με τον Λυμπερόπουλο δεν είναι τρελoί να πάνε έξω να του σπάσουν το ταξί. Τώρα ο Σπίρτζης έβαλε τον Λυμπερόπουλο να πάει να πει όσα είπε και για τα οποία δεν ξέρω, καταδικάστηκε, θα καταδικαστεί δεν ξέρω τι έβγαλε το δικαστήριο, να πει εναντίον της εταιρείας Taxibeat...».

Στο εξώδικο το Συνδικάτο αναφέρει ότι «επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της (2011-2018), επειδή σε αυτή την επταετία είπατε, δημοσιεύσατε, διαδώσατε ένα σωρό ψέματα για τον κλάδο μας, επειδή υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας και θεωρούσατε την ανοχή μας αδυναμία, δεν έχουμε άλλο δρόμο αντίδρασης, πέρα από αυτόν της δικαιοσύνης. Η εξώδικος δήλωση είναι μόνο η αρχή σε έναν πόλεμο που εσείς κηρύξατε. Σε έναν πόλεμο που μας αναγκάσατε να μπούμε…».

Αν σου άρεσε κάνε