Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Δίωξη για βιασμό άσκησε ο Εισαγγελέας

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Δίωξη για βιασμό άσκησε ο Εισαγγελέας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 20:51 Δημιουργία 04/12/18, 19:17

TAGS

Μία ακόμη εξέλιξη έχουμε στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, στη Ρόδο.

Όπως μεταφέρει το protothema.gr, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, άσκησε δίωξη εναντίον των δύο φερόμενων δραστών και για βιασμό, κατηγορία που βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δύο νεαροί, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία του ενός, σε περιοχή περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου, απαίτησαν από την ίδια να ενδώσει στις σεξουαλικές τους προτάσεις.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, τότε οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο Έλληνας φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατο της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Ο 21χρονος φίλος του ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που την σκότωσε.

Αύριο οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Αν σου άρεσε κάνε