Ιατροδικαστής για έγκλημα στη Ρόδο: Αν η φοιτήτρια είχε μεταφερθεί στο νοσκομείο, θα είχε ζήσει

Ιατροδικαστής για έγκλημα στη Ρόδο: Αν η φοιτήτρια είχε μεταφερθεί στο νοσκομείο, θα είχε ζήσει

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:19 Δημιουργία 05/12/18, 15:12

Ο ένας κατηγορούμενος στον άλλον επιρρίπτει τις ευθύνες για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ενώ η ομολογία του 19χρονου Αλβανού, ο οποίος έχει ομολογήσει για το στυγερό έγκλημα, σοκάρει.

Ο ίδιος είπε στους Λιμενικούς πως αφότου ο 21χρονος χτύπησε με ένα σίδερο τη νεαρή κοπέλα στο κεφάλι, εκείνη τους παρακαλούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά ο 21χρονος Έλληνας πίεσε τον 19χρονο να την πετάξουν στα βράχια.

Σημειώνεται πως ο 21χρονος εξακολουθεί να δηλώνει πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, δήλωσε ότι αν οι δύο δράστες την είχαν πάει στο νοσοκομείο, σήμερα θα ήταν ζωντανή.

Πιο αναλυτικά, στην αρχική του ομολογία ο 19χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν στο σπίτι του 21χρονου στη Λίνδο, όταν αυτός ζήτησε από την φοιτήτρια να κάνει κάτι και εκείνη αρνήθηκε.

Τότε, ο 21χρονος τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον 19χρονο Αλβανό, ενώ εκείνος προέτρεπε τον 21χρονο να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, εντούτοις ο δεύτερος του είπε χαρακτηριστικά: «πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια».

Σύμφωνα με την αρχική ομολογία του 19χρονου, έβαλαν στο λευκό βαν την κοπέλα, η οποία φαίνεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της από το χτύπημα αλλά και από την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν, και την πέταξαν όσο ήταν ακόμη ζωντανή στη θάλασσα στους Πεύκους.

Αν σου άρεσε κάνε