Δολοφονία στη Ρόδο: Έδεσαν τα πόδια της φοιτήτριας πριν την ρίξουν στη θάλασσα

Δολοφονία στη Ρόδο: Έδεσαν τα πόδια της φοιτήτριας πριν την ρίξουν στη θάλασσα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:24 Δημιουργία 06/12/18, 19:20

Νέες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο φέρνει στη δημοσιότητα ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Τσίπρας, που βρέθηκε σήμερα στο νησί για την υπόθεση.

Όπως δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε με δεμένα τα πόδια: Οι δράστες, σύμφωνα με τον ίδιο , «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».

Ο κ.Κούγιας έκανε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της οικογένειας της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας, κατέστησε σαφές ότι η οικογένεια θα κινηθεί ποινικά και αστικά και εναντίον όλων εκείνων που προσπάθησαν ή προσπαθούν να προσβάλλουν τη μνήμη του κοριτσιού «καλυπτόμενοι στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι». Όπως δήλωσε ο κ.Κούγιας όποιος προσβάλλει τη μνήμη της «θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση».

Αν σου άρεσε κάνε