Ρόδος: Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της η Ελένη

Ρόδος: Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της η Ελένη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:14 Δημιουργία 07/12/18, 14:08

Τα μαρτύρια που πέρασε στα χέρια των δολοφόνων της η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο επιβεβαιώθηκαν και από τις σημερινές ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος στον Τύπο.

Όπως διευκρινίστηκε, πάντως, η σορός της άτυχης Ελένης δέθηκε στα πόδια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες, προκειμένου να την ανασύρουν.

Όπως αναφέρθηκε από τις λιμενικές Αρχές, από την απολογία του 19χρονου δράστη προκύπτει πως η νεαρή κοπέλα εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέλησής της.

«Έριξαν την κοπέλα στη θάλασσα, γύρισαν σπίτι καθάρισαν, πήγαν ξανά στο σημείο πέταξαν κάποια αντικείμενα και επέστρεψαν πάλι πίσω», επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων.

Σύμφωνα με αυτές, ρούχα και αλλά αντικείμενα εξετάζονται στα εργαστήρια των εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται δε πως εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος στους χώρους της οικίας, οι οποίες και θα εξεταστούν επίσης.

Σύμφωνα με το λιμενικό, έχουν κατασχεθεί δύο υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα. Ωστόσο, το κινητό του θύματος δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Πάντως, το λιμενικό έχει στη διάθεση του, εκτός από το βασικό βίντεο που έχει καταγραφεί έξω από το σπίτι της Ελένης, και όλα τα βίντεο που έχουν καταγράφει από κλειστά κυκλώματα ασφάλειας από το σπίτι της φοιτήτριας μέχρι τους Πεύκους.

Αν σου άρεσε κάνε