Τραγωδία στην Καρπενήσι: Νεκρή η γυναίκα που εγκλωβίστηκε στα χιόνια

Τραγωδία στην Καρπενήσι: Νεκρή η γυναίκα που εγκλωβίστηκε στα χιόνια

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:06 Δημιουργία 01/01/19, 16:57

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από το ψύχος όταν εγκλωβίστηκε στα χιόνια, επιστρέφοντας από την έξοδο της για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, στο Καρπενήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα πήγε να περάσει τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς μαζί με τον σύζυγό της και την παρέα τους στη χιονισμένη Ευρυτανία. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όλοι μαζί είχαν βγει για διασκέδαση και μετά το ρεβεγιόν επέστρεφαν στα δωμάτια που είχαν νοικιάσει λίγο έξω από το Καρπενήσι, κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος.

Γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα, λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η γυναίκα εγκλωβίστηκε στα χιόνια. Τότε αποφάσισαν να πάνε μέχρι τα δωμάτιά τους περπατώντας, μιας και ήταν κοντά.

Μετά από λίγα λεπτά όμως η γυναίκα σωριάστηκε στα χιόνια. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η αστυνομία, που έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τη γυναίκα λόγω του χιονιού.

Τελικά κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η 55χρονη φαίνεται αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας που δεν το γνώριζε ούτε η ίδια και όταν εκτέθηκε σε ακραίες καιρικές συνθήκες την πρόδωσε η καρδιά της.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Αν σου άρεσε κάνε