Οικογενειακή τραγωδία στην Κερατέα: Η γυναίκα πνίγηκε, ο σύζυγός της αγνοείται

Οικογενειακή τραγωδία στην Κερατέα: Η γυναίκα πνίγηκε, ο σύζυγός της αγνοείται

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:56 Δημιουργία 05/01/19, 18:53

Μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Κερατέα έπεσε θύμα της κακοκαιρίας, που σαρώνει όλη τη χώρα μας, την ώρα που δύο άτομα αγνοούνται.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πνιγμένη από σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει χτες από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη, όμως, χάθηκαν τα ίχνη τους και σήμερα το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο χτες, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Οι δύο άνδρες δεν έχουν βρεθεί πουθενά μέχρι στιγμής και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τους.

Αν σου άρεσε κάνε