Μ. Θεοδωράκης για Μέρκελ: Αφού καθυπόταξε τον Τσίπρα, ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια

Μ. Θεοδωράκης για Μέρκελ: Αφού καθυπόταξε τον Τσίπρα, ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:22 Δημιουργία 11/01/19, 12:15

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε την επίσκεψη της Άγγελα Μέρκελ στην Αθήνα ο Μίκης Θεοδωράκης.

Σε ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η« κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα».

«Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση» προσθέτει ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ολόκληρο το κείμενο:

«Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα.

Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια.

Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής.

Αθήνα, 10.1.2019

Μίκης Θεοδωράκης»

Αν σου άρεσε κάνε