Novartis: Και με τη «βούλα» η απαγόρευση εξόδου στον Μανιαδάκη

Novartis: Και με τη «βούλα» η απαγόρευση εξόδου στον Μανιαδάκη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:44 Δημιουργία 11/01/19, 15:27

Την απόφαση για την επικύρωση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον Νίκο Μανιαδάκη, μετά την ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία που ασκήθηκε σε βάρος του, έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με σχετικό βούλευμα του.

Νωρίτερα σήμερα ο ίδιος ζήτησε να μιλήσει αυτοπροσώπως με τους δικαστές του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, για να υποστηρίξει τις θέσεις του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασία στο συμβούλιο δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι εδώ και το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Ο συνήγορός του Θόδωρος Μαντάς δήλωσε πως ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστικό συμβούλιο. Όπως είπε «εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας για την νομιμότητα της διάταξης απαγόρευσης εξόδου. Πιστεύουμε θα γίνουν δεκτές και θα ακυρωθεί. Ο καθηγητής είναι εδώ, παρών εμφανίστηκε αυτοπροσώπως. Συνεχίζει και κατοικεί νόμιμα στην Αθήνα. Ο ύποπτος φυγής είναι παρών».

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν ο πελάτης του αναφέρθηκε σε πιέσεις, ο κ. Μαντάς απάντησε ότι «αυτό που μπορώ να πω είναι πως ήταν εξαιρετική διαδικασία... Παρασχέθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθούν και οι αιτιάσεις ουσίας αλλά και οι νομικές. Περιμένουμε με αγωνία το βούλευμα».

Αν σου άρεσε κάνε