Επεισόδια στην ομιλία Σκουρλέτη στο Βόλο - Στο νοσοκομείο 2 διαδηλωτές

Επεισόδια στην ομιλία Σκουρλέτη στο Βόλο - Στο νοσοκομείο 2 διαδηλωτές

ΕΛΛΑΔΑ UPD 22:47 Δημιουργία 18/01/19, 22:20

Επεισόδια σημειώθηκαν εξώ από το Δημαρχείο του Βόλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη όταν πολίτες που διαμαρτύρονταν απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στο κτίριο, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμούς, δύο εκ των οποίων, μάλιστα, σοβαρούς.

Υπό διαμαρτυρίες πολιτών και αστυνομικό κλοιό, καθώς μέλη της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών και άλλοι πολίτες πιέζαν να μπουν στο χώρο, ενώ όταν ήρθε ο πρώην υπουργός, δε συνομίλησε μαζί τους, όπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος magnesianews.gr.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών έξω από το Δημαρχείο του Βόλου βρισκόταν σε εξέλιξη περίπου στις 20.30, με αφορμή την ομιλία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι συμμετέχοντες πολιόρκησαν την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου προκειμένου εισέλθουν στο κτίριο για την ομιλία του Π. Σκουρλέτη, αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις υποστήριξης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία εμπόδιζαν την είσοδό τους. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν "έξω τα ΜΑΤ", οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν με το σύνθημα "έξω οι αλήτες". "Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες", ανταπαντούσαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Καταγγελίες

Στο μεταξύ, σύμφωνα με καταγγελίες μελών της Επιτροπής, μετά την απώθηση των πολιτών, υπήρξαν τραυματισμοί και σύμφωνα με τους ίδιους, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα σε μέλη του σώματός τους.

Αν σου άρεσε κάνε