Σε φυλακές ενηλίκων το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Σε φυλακές ενηλίκων το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 23:54 Δημιουργία 22/01/19, 23:41

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που συνελλήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, ενόψει της μεταφοράς της σε φυλακές ενηλίκων, και, μάλιστα, υψίστης ασφαλείας.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία σήμερα έκλεισε τα 21 της χρόνια, αναμένεται αύριο το πρωί να μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων, όπου κρατείται μέχρι τώρα, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας ενηλίκων, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο iefimerida.gr.

Όπως σημείωσε ο κ. Κεχαγιόγλου, η δίκη του 21χρονου μοντέλου έχει οριστεί για τις 7 Μαρτίου, ενώ τόνισε πως «είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση, και αν η Ειρήνη κριθεί τελικά ένοχη, κινδυνεύει με φυλάκιση από 24 έως 27 χρόνια». Ο δικηγόρος ανέφερε επιπλέον πως μιλάει με την κοπέλα τηλεφωνικώς μία φορά τον μήνα -το ίδιο και με οι γονείς της- όπως το επιτρέπει ο νόμος της χώρας όπου κρατείται. Η κοπέλα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση ψυχολογικά, ενώ έχει μεγάλη αγωνία για το τι θα ακολουθήσει.

Αν σου άρεσε κάνε