Συνθήματα κατά Νοτοπούλου, Φάμελλου και Παυλόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Συνθήματα κατά Νοτοπούλου, Φάμελλου και Παυλόπουλου στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:01 Δημιουργία 28/01/19, 09:30

Επεισόδια με χρήση χημικών σημειώθηκαν την Κυριακή σε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ κατά την είσοδο του Προκόπη Παυλόπουλου, αναγκάζοντάς τον, μάλιστα, να χρησιμοποιήσει την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μουσικής. Οι πολίτες φώναζαν συνθήματα κατά του ίδιου του ΠτΔ, αλλά και κατά των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου και Σωκράτη Φάμελλου, που παραβρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση.

Ολα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, και στην οποία ήταν ομιλητές ο Προκόπης Παυλόπουλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Σωκράτης Φάμελλος.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα όπως «Προκόπη προδότη» και προσπάθησαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου, πλάι από το Μέγαρο Μουσικής, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο του ΠτΔ να μην μπορέσει να προσεγγίσει την είσοδο του Μεγάρου Μουσικής και ο Προκόπης Παυλόπουλος να φτάσει στην εκδήλωση από την πίσω πόρτα.

Παράλληλα, οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν έντονα και την Κατερίνα Νοτοπούλου αλλά και τον Σωκράτη Φάμελλο κατά την άφιξη τους στην εκδήλωση.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές δύο ατόμων εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, αλλά και σε ρίψη χημικών προς τους διαδηλωτές, όταν επιχείρησαν να σπάσουν το αστυνομικά μπλόκα και να προσεγγίσουν στον χώρο της εκδήλωσης.




Αν σου άρεσε κάνε