Κυνικός στην απολογία του για το βιασμό της 19χρονης

Κυνικός στην απολογία του για το βιασμό της 19χρονης

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:56 Δημιουργία 30/01/19, 10:47

Σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς η κυνικότητα με την οποία μιλούσε ο Αλβανός κατ' ομολογία δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη και κατηγορούμενος για το βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες στο νησί της Ρόδου.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο 19χρονος δεν παραδέχθηκε τη συμμμετοχή του στο βιασμό της 19χρονης.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, απολογούμενος για το βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ υποστήριξε ότι δεν ήταν καν στο χώρο την ώρα που έγινε ο βιασμός και έκανε λόγο για προσπάθεια επιβάρυνσης της θέσης του στην υπόθεση δολοφονίας Τοπαλούδη.

Σύμφωνα τη «δημοκρατική», ο 19χρονος Αλβανός είπε ότι την 1η Δεκεμβρίου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του για να βρει τον 21χρονο Ροδίτη, με τον οποίο μαζί βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία.

«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Όμως, βρήκε μόνο έναν κολλητό φίλο του 21χρονου Ροδίτη με τον οποίο έφαγαν μαζί και κατόπιν πήγαν να βρουν την 19χρονη ΑΜΕΑ και τον 23χρονο Ρομά, με τον οποίο κατηγορείται ότι την βίασε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, η κοπέλα φλέρταρε με τον Ρομά και οι δυο τους τού ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της αδελφής του.

Κάθισαν στα πίσω καθίσματα αλλά, επειδή φλέρταραν εντονότερα, τους άφησε μόνος τους και έφυγε.

Μετά από λίγη ώρα, πήγε να τους παραλάβει όπως του είχε ζητήσει ο 23χρονος, αλλά δεν βρήκε την κοπέλα.

Όπως του είπε ο Ρομά, είχε κάνει σεξ μαζί της και εκείνη είχε φύγει με τα πόδια.

Σημειώνεται πως ο 19χρονος επέστρεψε στις φυλακές Γρεβενών όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο 21χρονος ενώ εκεί μετήχθη και ο 23χρονος Ρομά.

Αν σου άρεσε κάνε