Κλειστή και σήμερα η Αθηνών-Λαμίας

Κλειστή και σήμερα η Αθηνών-Λαμίας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:16 Δημιουργία 01/02/19, 09:19

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και σήμερα λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων στην Αθηνών Λαμίας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στο μπλόκο της Νίκαιας.

Οπως ενημερώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, τροποποιούνται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία, στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918), λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται ως ακολούθως:
Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και μέσω της Οδού Βόλου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918).

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα διεξάγεται ως ακολούθως:
Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).




Αν σου άρεσε κάνε