Αγρότες για Τσίπρα: Επί Σαμαρά μας έλεγε άλλα και τώρα είναι εξαφανισμένος

Αγρότες για Τσίπρα: Επί Σαμαρά μας έλεγε άλλα και τώρα είναι εξαφανισμένος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:43 Δημιουργία 04/02/19, 08:52

Δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, επισημαίνει το μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Γιάννης Βάγγος, ενώ εξαπολύει πυρά κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην πρόσκληση για διάλογο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρου Αραχωβίτη, ο κ. Βάγγος τόνισε ότι «πριν από ένα μήνα πήγαμε με τα ίδια αιτήματα και δεν έκανε τίποτα, μας κοροϊδεύει ο κ. Αραχωβίτης. Θέλουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό».

«Είναι εξαφανισμένος ο Τσίπρας», υπογράμμισε.

Σχετικά με τις επόμενες κινητοποιήσεις ανέφερε ότι «αποκλεισμούς έχουμε δύο κάθε απόγευμα στα 18 μπλόκα, θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις στον Προμαχώνα».

«Το θέμα είναι αυτή η κυβέρνηση να ασχοληθεί με την πραγματική παραγωγή. Μας έλεγε επί Σαμαρά ότι δεν είναι δυνατόν να είναι κλειστές οι πόρτες του Μαξίμου για τους εκπροσώπους της πρωτογενούς παραγωγής και τώρα είναι εξαφανισμένος», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις προληπτικές διώξεις κατά αγροτών, ο κ. Βάγγος αναρωτήθηκε «μήπως είναι διατεταγμένη η Δικαιοσύνη; Κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται αυτό αλλά η δικαιοσύνη λειτούργησε για εμάς με ιλιγγιώδη ταχύτητα».

«Εχουμε την ακριβότερη ενέργεια στην Ευρώπη. Εχουν ανέβει όλα 40% και όλοι τσιμουδιά. Δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε με την ακριβότερη ενέργεια και την υψηλότερη φορολογία», ανέφερε μεταξύ άλλων.




Αν σου άρεσε κάνε